Vi fylder 10 år d. 30. September! Få fødselsdagstilbuddene først, og undgå udsolgte produkter

Snart er det 10 år siden, den første Sleepbag kom til verden. Vi fejrer det med smaddergode priser på Sleepbag-produkterne. Se, hvordan du får adgang til tilbuddene først og slipper for tomme hylder.

Hvordan foregår det?

Du er frisk på fødselsdagsgodter? Perfekt! Her er planen.

Tilmeld dig 10-års-kampagnen

Så får du besked som den første, når tilbuddene åbner.

Få adgang til tilbuddene

Når vi skyder festen i gang, får du et direkte link til lækkerierne i din indbakke.

Stik afsted med dit køb

Der bliver rift om de mest populære produkter og farver. Haps det, du ønsker dig allermest.

Andre forældre fortæller

KÆMPE SLEEPBAG FAN!

Vores dreng elsker at sove i den og jeg er overbevist om at den er magisk. Om natten tager han gerne 10 timer i sin sleepbag. I løbet af dagen tager han flere lange lure udenfor. Altid dejlig varm og udhvilet ❤️ Vi anbefaler alle vi kender at købe denne sovepose til deres børn. Tak for et fantastisk produkt 🙏🏻

-Mie Falk Ellehave

Du er frisk på fødselsdagsgodter? Perfekt! Her er planen.

Sleepbag babysovepose

Den populære Sleepbag regulerer temperaturen efter barnets behov og kan vaskes på 60 grader. Kombineret med tilbehør har du et alt-i-ét-produkt, der fungerer som både sovepose, aktivitetstæppe og babynest

Sleepbag.bycar

Testvindende kørepose til autostolen. Med en Sleepbag.bycar slipper du for risikoen ved overtøj i autostolen. Det bliver drønnemt, når I skal ud ad døren, og du holder den lille tilpas varm og tør på køreturen.

Sleepbag.play

Aktivitetstæppet, der kan vaskes på 60 grader og opbevares på væggen, når det ikke er i brug. Pivsmart! Det har lommer på bagsiden, så du får ekstra opbevaringsplads til hverdagens ”altid-inden-for-rækkevidde”-ting.

Sleepbag.dk designer babyudstyr, der matcher de faktiske behov i livet med små børn:

  • De fleste produkter tåler vask på 60 grader og tørretumbler, så du nemt og hurtigt giver dit barn hygiejniske omgivelser at sove og lege i – uden at bruge al din sparsomme tid på det. 

  • Alt i én: Når ét produkt opfylder mange behov, sparer det på både pladsen hjemme hos dig, pengene på din konto og klodens begrænsede ressourcer. 

  • Dansk design med fokus på sikkerhed, kvalitet og funktionalitet. Flere af vores produkter er kåret som  ”Bedst i test”.

 

Tilmeld dig fødselsdagskampagnen her. Så giver vi lyd, så snart døren er åben for eftersårs bedste handel.

 

Tilmed mig

* indicates required

* Når du tilmelder dig kampagnen, siger du også ja tak til at få tips, tilbud og markedsføring fra Sleepbag.dk direkte i din e-mailindbakke. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet med et klik på linket nederst i hver mail, hvis du ikke gider at høre mere fra os. Se vores persondata-/privatlivspolitik her. 

Sleepbag.dk© . All rights reserved.