Produkt

Er du i tvivl om noget? Find svaret her. Finder du ikke svar på dit spørgsmål, så send os en besked på Facebook eller på sleepbag@sleepbag.dk

Ja! Sleepbag er testet fri for skadelige kemiske stoffer, men det er altid en god idé at vaske produktet inden brug. Det er nemt og hurtigt – se vores vaskeguide her.

Sleepbag babysoveposen er testet til at sikre den optimale temperatur for dit barn ved udendørstemperaturer mellem -20 og +22 grader. Ligesom Sundhedsstyrelsen anbefaler vi dog, at du ikke putter dit barn, når det fryser mere end 10 grader.

Du bruger dynen og sidevingerne til at regulere temperaturen i soveposen. Se, hvordan du folder den efter årstiden i videoguiden her.

Børn er forskellige. Vi anbefaler, at du klæder dit barn på efter guiden her, men hvis du oplever, at barnet har det for varmt eller for koldt, kan du forsøge dig frem til det, der fungerer for netop dit barn.

Det skal være nemt og hurtigt at holde dine produkter rene og hygiejniske for barnet. Derfor kan Sleepbag’en vaskes i vaskemaskine og tørres i tørretumbler.

Vend vrangen på soveposen ud, vend hætten tilbage, og knap knapperne.

Vask soveposen på 40 grader ved almindelig vask. Vælg 60 grader, hvis soveposen er blevet beskidt eller snusket af f.eks. gylp, eller hvis barnet har været sygt.

Tør soveposen i tørretumbler ved lav varme med 3-6 tennisbolde for at opnå en blød sovepose med mere fyldeffekt. Du kan også lade den lufttørre.

 Lagner kan vaskes i vaskemaskine på 60 grader og tørres i tørretumbler. Sansedyr kan vaskes i vaskemaskine på 40 grader og tørres i tørretumbler.

 Se vaskevejledning for de øvrige produkter i vores brugermanual.

Se vores videovejledninger til, hvordan du folder Sleepbag’en efter alder og årstid her.

Din Sleepbag kan bruges ved temperaturer mellem -20 og +22 grader – også indenfor. Fold den som til sommerbrug – se vejledningen her.

Regular er skabt til almindelige barnevogne og klapvogne. Den passer til børn fra 0 til 3 år og foldes efter barnets alder. På den måde kan din nyfødte baby ligge trygt og omsvøbt, uden at dynen eller soveposen bliver for kort efter få måneder.

Sleepbag.mini er skabt til de mindre klapvogne og kombivogne og passer til børn fra 0 til 2 år. Den foldes ligesom regular efter barnets alder og har samme smarte anvendelsesmuligheder og funktioner i forhold til isoleringsevne og temperaturregulering. 

Bæreplade, legestænger og UV-sejl passer til begge modeller.

Er du i tvivl om, hvilken af modellerne der passer i din vogn? Kør forbi din nærmeste forhandler.

Alle materialer bliver kemitestet hos Eurofines. I 2016 blev Sleepbag testet fri for problematiske kemikalier i TÆNK’s kemitest og dermed et af de sikreste valg, når der skal købes sove-/kombipose.

Uden ftalater Uden nonylphenol/nonylphenolethoxylater Uden formaldehyd Uden flammehæmmere Uden flourstoffer Uden bisphenoler Uden PAH’er.

Se resultatet her: http://kemi.taenk.dk/bliv-groennere/test-kemi-i-koereposer-kombiposer-og-bloede-lifte/sleepbagdk-babysovepose

Din Sleepbag er vindtæt, vandafvisende og åndbar. Det isolerende materiale gør, at den ikke bliver kold, selvom den ligger på et koldt underlag, f.eks. på jorden.

Du kan fint lade din baby sove i Sleepbag’en, mens bærepladen er i. Materialets tykkelse er afstemt, så barnet ligger godt, selvom pladen er i.

En Sleepbag har fem huller, så du kan spænde den fast i klapvognen, når barnet er vågent, og du bruger den som kørepose. 

Når barnet sover, anbefaler vi altid, at du bruger en sikkerhedsgodkendt barnevognssele. Om du kan spænde en barnevognssele fast i babyjoggeren afhænger af, om der er en ring, den kan monteres i, der hvor sædet og ryglænet mødes (ofte sidder den på bagsiden af ryglænet).

Hvis klapvognen har denne ring, og du bruger en barnevognssele, kan du derfor også godt bruge Sleepbag'en, når barnet skal sove.

Stropperne er lavet af PU-læder, som er et vellignende og slidstærkt imiteret kunstlæder. Vi har udelukkende valgt materialer, som kan vaskes ved 60 grader og tørretumbles. På den måde slipper du for at skille soveposen ad inden vask, og den er nem at holde ren og hygiejnisk.

Ved tilkøb af Sleepbag bæreplade med justérbare stropper har du en blød og sikker letvægtslift til din baby. Den er perfekt på ferier eller en weekend hos familien, så dit barn bevarer sin vante, trygge base i de nye omgivelser.

Se, hvordan bærepladen monteres nemt og hurtigt her.

Med Sleepbag får du meget mere end en sovepose. Ved tilkøb af Sleepbag bæreplade med justerbare læderremme kan du bruge soveposen som en blød lift (maks. 12 kg eller til barnet kan sidde selv).

Tag den med på rejsen, og bær din baby trygt og sikkert gennem en kaotisk lufthavn, eller lad Sleepbag være barnets velkendte og trygge sovebase, når I overnatter hos bedsteforældrene, i sommerhuset eller på rejsen. Bærepladen gør det også nemt at løfte barnet, når du skal i parken med mødregruppen.

En anden accessorie er de fleksible legestænger. Stængerne knappes nemt på Sleepbag, og med ét er soveposen forvandlet til et lækkert og isolerende lege- og aktivitetstæppe. Sleepbag sansedyrene Ulle og Walter kan hægtes på legestængerne og vil med deres fine farver, forskellige strukturer og knitrende lyde holde din baby underholdt.

Til de solrige dage har vi udviklet et smart UV-sejl, der beskytter som UPF 50+ og nemt bindes på Sleepbag legestængerne. I haven, i parken eller på stranden kan Sleepbag derved fungere som et isolerende legetæppe og samtidig beskytte barnet mod solens skadelige stråler.

Skiftbare lagner, der fæstnes med velcro, gør det muligt at bruge Sleepbag som pusleplads, når I er på farten. Desuden er der en praktisk lynlåslomme i siden af Sleepbag til dine eller barnets ting.

Reklamation

Oplever du skader på et af vores produkter, skal du kontakte den forhandler eller webshop, du har købt det hos. Det kan være en knap eller strop, der falder af under vask. Husk at medbringe kvitteringen. Du har to års reklamationsret. Butikken vurderer, om dit produkt skal sendes til reparation hos os, eller om de kan tilbyde en anden løsning. Også selvom reklamationsretten er udløbet, skal du henvende dig hos forhandleren.