Gør et Sleepbag-scoop på Black Friday

Tilmeld dig Black Friday-kampagnen, og få besked, når de gode tilbud er klar. Så slipper du for at misse årets bedste tilbud på Sleepbag.

Klar til et godt kup?

Perfekt! Her er planen.

Tilmeld dig Black Friday-kampagnen

Du får besked, så snart tilbuddene er online

Du får adgang til tilbuddene

Op til Black Friday får du en mail med det direkte link til udsalgsfesten

Snup dit must have-køb, før det er udsolgt

Der bliver rift om de mest populære produkter og farver. Stik afsted med dit køb, inden det er væk.

Andre forældre fortæller

KÆMPE SLEEPBAG FAN!

Vores dreng elsker at sove i den og jeg er overbevist om at den er magisk. Om natten tager han gerne 10 timer i sin sleepbag. I løbet af dagen tager han flere lange lure udenfor. Altid dejlig varm og udhvilet ❤️ Vi anbefaler alle vi kender at købe denne sovepose til deres børn. Tak for et fantastisk produkt 🙏🏻

-Mie Falk Ellehave

Perfekt! Her er planen.

Sleepbag babysovepose

Den populære Sleepbag regulerer temperaturen efter barnets behov og kan vaskes på 60 grader. Kombineret med tilbehør har du et alt-i-ét-produkt, der fungerer som både sovepose, aktivitetstæppe og babynest

Sleepbag.bycar

Testvindende kørepose til autostolen. Med en Sleepbag.bycar slipper du for risikoen ved overtøj i autostolen. Det bliver drønnemt, når I skal ud ad døren, og du holder den lille tilpas varm og tør på køreturen.

Sleepbag Sengerand

Den ultrabløde Sleepbag sengerang til tremmeseng beskytter barnet mod at bumle ind i den hårde sengekant, forhindrer sutten i at stikke af om natten og hjælper med at gøre den store babyseng er overskuelig for den lille ny.

Sleepbag.dk designer babyudstyr, der matcher de faktiske behov i livet med små børn:

  • De fleste produkter tåler vask på 60 grader og tørretumbler, så du nemt og hurtigt giver dit barn hygiejniske omgivelser at sove og lege i – uden at bruge al din sparsomme tid på det. 

  • Alt i én: Når ét produkt opfylder mange behov, sparer det på både pladsen hjemme hos dig, pengene på din konto og klodens begrænsede ressourcer. 

  • Dansk design med fokus på sikkerhed, kvalitet og funktionalitet. Flere af vores produkter er kåret som  ”Bedst i test”.

 

Tilmeld dig Black Friday-kampagnen nu – så sikrer du dig de gode tilbud, før de er væk. 

 

Tilmed mig

* indicates required

* Når du tilmelder dig kampagnen, siger du også ja tak til at få tips, tilbud og markedsføring fra Sleepbag.dk direkte i din e-mailindbakke. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet med et klik på linket nederst i hver mail, hvis du ikke gider at høre mere fra os. Se vores persondata-/privatlivspolitik her. 

Sleepbag.dk© . All rights reserved.