læs her omkring vores
Handelsbetingelser

Når du handler på nettet og hos www.sleepbag.dk har du 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnerer varen til os.

Alle varer i onlineshoppen kan byttes eller returneres indenfor 14 dage, og der er 2 års reklamationsret.

Varer købt online på www.sleepbag.dk, som er åbnet og prøvet, skal returneres til www.sleepbag.dk jf. gældende handelsbetingelser beskrevet herunder.

sådan bruger du din
fortrydelsesret

Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.

I tilfælde af flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis, eller en vare, der leveres i flere partier, løber perioden fra modtagelsen af den sidste vare eller parti.

Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på.

husk ikke at bryde produktets
plombering

På nogle varer kan man miste sin fortrydelsesret. Det vil fremgå af beskrivelsen på varer, hvor fortrydelsesretten ikke gælder, f.eks. på grund af varens art, eller hvor du kan fortabe din fortrydelsesret ved at bryde plomberinger.

Eksempelvis er Sleepbag babysovepose samt Sleepbag lagner ikke inkluderet i fortrydelsesretten, såfremt produkterne er afprøvet ved vask og i forbindelse med afprøvning med et barn, dette af hygiejnehensyn.

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en utvetydig erklæring give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen.

Skriv til os herunder eller ring til vores kundeservice på tlf. +45 39 18 59 69

Skriv til os:

Diese Website ist durch reCAPTCHA geschützt und es gelten die allgemeinen Geschäftsbedingungen und Datenschutzbestimmungen von Google.