Varm barnevogn: Sådan skaber du et dejligt sovested på de lune sommerdage

Sommeren er skøn. Men knapt så dejligt er det, når du står med en træt baby og en alt for varm barnevogn.

Barnevognen bliver nemlig meget hurtigt til en bageovn om sommeren med sin velisolerede bund, lukkede konstruktion og ofte mørke farver. Det er ikke bare ubehageligt, men også risikabelt for den lille at sove der på de varmeste dage.

Men hvad gør du så, når det er dér, den lille sover bedst? Måske endda det eneste sted, hun vil falde til ro.

Du behøver heldigvis ikke at trække gardinerne for og flytte luren indenfor (hvor der som regel også er temmelig lunt, når det er varmt ude).

Her får du vores fif til at komme uden om en varm barnevogn og skabe en dejlig udendørs oase til luren på de lune sommerdage.

Baby sover i Sleepbag som et alternativ den en varm barnevogn om sommeren

Kan baby sove ude uden barnevogn?

For mange af os er luren udenfor lig med barnevogn. Men det handler i virkeligheden mere om at finde et sted, hvor den lille kan ligge sikkert, beskyttet og behageligt under sin lur.

Det kan lige så vel være i en lift, babynest eller Sleepbag.

Har du en Sleepbag, kan du folde den efter vores sommerguide, evt. uden dynen, eller forvandle den til en babynest. Placér den et skyggefuldt og tilpas luftigt sted, hvor du kan holde godt øje med den lille imens.

Tjek også, at barnet ligger sikkert – f.eks. at det ikke kan falde ned eller få besøg af en kat.

Når det er svært at sove andre steder end i barnevognen

Små børn er ikke altid så omstillingsparate. Det kan være svært at finde ro, hvis rutinerne er ændret eller omgivelserne forandret.

Når du tager et element med fra den sædvanlige lur, gør du det nemmere for den lille at finde tryghed i situationen og forstå, at det er tid til at lukke sine søde øjne.

Her er din Sleepbag snild, fordi den omkranser den lille og på den måde kan skabe samme genkendelighed og tryghed som selve barnevognen. I øvrigt også indenfor om natten.

En ekstra bonus ved Sleepbag soveposen er, at dens temperaturregulerende teknologi har en kølende funktion og hjælper barnet med ikke at få det for varmt under luren.

Beskyt din baby mod insekter og UV-stråler under luren

Intet kan ødelægge en dejlig sommerdag (eller en god lur) som irriterende fluer og krible krable-insekter. Derudover kan UV-indekset også komme i vejen for en hyggelig udestund.

Med legebøjler, fluenet og UV-cover til din Sleepbag kan du beskytte den lille mod solens stråler og sommerens insekter – også mens barnet sover.

Sleepbag med UV-cover i stedet for varm barnevogn

Alternativ til barnevognen på de varme dage

De varme dage behøver altså ikke at stikke en kæp i hjulet på den gode lur udenfor.

Du kan nemt undgå en varm barnevogn ved at flytte dit barn til et mere åbent, luftigt og skyggefuldt sted og lade det snuppe en lækker lur i den friske sommerluft.

Mangler du tilbehør til at skabe en sikker sommeroase til din baby, kan du finde det lige her.

God fornøjelse med sommerluren!

Sleepbag med insektnet som alternativ til en varm barnevogn