base i horsens

Virksomheden holder til i Horsens, hvorfra vi omsætter idéer til virkelighed. Vi designer og udvikler vores produkter, så de passer til den tid, vi lever i.

tanken bag
sleepbag

Tankerne bag Sleepbag stammer fra Nina Frederiksen.

Den oprindelige idé til Sleepbag blev født en sen aften, da Ninas mand, Mikkel, skulle skille deres daværende babysovepose ad for at vaske den.

Det var besværligt og tidskrævende, og med en få måneder gammel dreng, osede det lille hjem hverken af tid eller tålmodighed. I frustration foreslog han Nina at udtænke en babysovepose, der kunne vaskes – uden at skulle skilles ad. Den udfordring tog Nina op.

fra idé til
virkelighed

Den næste tid gik med at udtænke, hvad den nye babysovepose skulle kunne.

Det skulle i hvert fald være et produkt, der var simpelt og kunne give børnefamilier en lettere hverdag med mere plads til leg og glæde, uden at gå på kompromis med sikkerhed og komfort.

Den skulle være simpel og intuitiv samt nem at holde ren og hygiejnisk.

udvikling og sammensætning af
materialer

Derudover var en grundlæggende tanke at anvende en temperaturregulerende teknologi, så barnet kan sove behageligt og trygt, og forældrene ikke skal bekymre sig om, barnet har det for koldt eller varmt i soveposen.

Derudover, så skulle det også være et produkt med mange anvendelsesmuligheder og funktioner.

vinder af iværksætterprisen

Siden har Nina, Mikkel og Sleepbag-teamet lagt mange timer i udviklingen og udbredelsen af Sleepbag babysoveposen og de øvrige produkter. Alle med fokus på de bedste materialer, mere end én funktion i hvert enkelt produkt og nem vask.

Sleepbag vandt i 2016 iværksætterprisen, med deres babysovepose i kategorien bedste produkt, se filmen om idéen bag Sleepbag her: