Materiale og teknologi

Sleepbag er opdateret indenfor den nyeste materialeteknologi. Både vores babysovepose og Sleepbag.bycar til autostolen er baseret på en materiale sammensætning, vi kalder TEMNI TECHNOLOGY®.

TEMNI TECHNOLOGY® er en kombination, vi har gjort os mange tanker om at skabe. Den skal både være:

  • ekstremt blød og lækker for baby
  • med en smart teknologi, der gør livet nemmere for dig
  • nem at tørre af, vaskbar på 60 grader og kunne tåle tørretumbler
  • robust til at klare hverdagen gennem mange år (til flere børn)
  • fri for problematisk kemi, så du trygt kan putte dit barn i posen.

TEMNI TECHNOLOGY® består af fem dele, som du får indblik i her:

Mikrofiber/twill – vindtæt, vandafvisende og åndbar

Uden på Sleepbag babysovepose og Sleepbag.bycar finder du yderstoffet. Det består af et fibermateriale, der er vindtæt, vandafvisende og 100% åndbart. Det gør dit Sleepbag-produkt velegnet til skiftende vejr, uden den lille bliver påvirket af det.

Mikrofiberen er nem at tørre af med en fugtig klud, hvis coveret er blevet beskidt.

Termoisolation – holder varm ned til minus 20 grader

Inde i Sleepbag-produkterne har vi et isolerende materiale, som holder dit barn varmt ned til minus 20 grader. Ligesom Sundhedsstyrelsen anbefaler vi, at børn kun sover ude, til temperaturen rammer minus 10 grader. Men skal du på hundeslædetur under køligere himmelstrøg – eller blot ud at gå på en virkelig kold dag – skal Sleepbag nok holde den lille vinterudforsker varm.

Materialet isolerer også, når du bruger din Sleepbag babysovepose som legeaktivitetstæppe på et koldt gulv, på jorden udenfor eller endda varme underlag.

Temperaturregulering – efter barnets behov

Sleepbag er opdateret indenfor smarte materialeteknologier.

Outlast® er en PCM-teknologi, der har til formål at regulere kroppens temperatur. Outlast® er oprindeligt udviklet til NASA for at beskytte astronauterne mod de store temperaturpåvirkninger i rummet. Det højteknologiske materiale er en af de komponenter, der indgår i vores samlede TEMNI TECHNOLOGY®.  

Når barnets kropstemperatur stiger, absorberer og lagrer PCM-kapslerne varmen, inden barnet får det for varmt. Begynder den lilles kropstemperatur at dale, frigiver kapslerne varmen igen.

Besøg gerne www.outlast.com for mere information og se filmen her.

På denne måde bevarer dit barn en dejlig, balanceret temperatur under hele søvnen eller køreturen.

Plys – kun det blødeste er blødt nok

”Man har selv lyst til at kravle ned i den”, hører vi ofte de trætte forældre fortælle og sådan skal det være. Baby tilbringer mange timer i sin Sleepbag babysovepose og Sleepbag.bycar, og komforten kan simpelthen ikke blive for høj.

Derfor har vi fundet den blødeste plys, som samtidig er uden skadelig kemi og kan tåle vask på så høje grader, at bakterierne giver op.

Simpelt, trygt og lækkert for både barn og forældre.