OM SLEEPBAG.DK

Hvem er Sleepbag.dk?

Sleepbag.dk er opstartet og ejet af Nina Frederiksen. Virksomheden holder til i Horsens, hvorfra vi omsætter idéer til virkelighed. Vi designer og udvikler vores produkter, så de passer til den tid, vi lever i.

Idéen til Sleepbag.dk blev født en sen aften, da Nina mand skulle skille deres daværende babysovepose ad for at vaske den. Det var besværligt og tidskrævende, og med en få måneder gammel dreng, osede det lille hjem hverken af tid eller tålmodighed. I frustration foreslog han Nina at udtænke en babysovepose, der kunne vaskes – uden at skulle skilles ad. Og den udfordring tog Nina op.

Den næste tid gik med at udtænke, hvad den nye babysovepose skulle kunne. I hvert fald skulle det være et produkt, der var bundsimpelt og kunne give børnefamilier en lettere hverdag med mere plads til leg og glæde, uden at gå på kompromis med sikkerhed og komfort. Den skulle være nem at holde ren og hygiejnisk, simpel og intuitiv at bruge og anvende en temperaturregulerende teknologi, så barnet kan sove behageligt og trygt, og forældrene ikke skal bekymre sig om, om barnet har det for koldt eller varmt i soveposen. Og så skulle det være et produkt med mange anvendelsesmuligheder og funktioner.

Siden har Nina, Mikkel og Sleepbag.dk-teamet lagt mange timer i udviklingen og udbredelsen af Sleepbag babysoveposen og de øvrige produkter.

Se filmen om idéen bag Sleepbag.dk her: